Hartelijk dank voor uw bezoek  aan de website van gastronomisch restaurant 'De Stadstuin'! De Stadstuin, sinds 1997 gesitueerd in een stijlvol herenhuis aan de prestigieuze en bekendste straat van Breda, de Ginnekenweg. Het pand dateert van voor 1900 en heeft jaren dienst gedaan als klompenmakerij en kruidenierswinkel. Na een grote verbouwing in 1996 is het pand omgetoverd tot het intieme restaurant met een smaakvolle huiskamersfeer. Het restaurant is uitstekend gelegen ten opzichte van het bruisende hart van Breda en biedt meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de nabije omgeving. Overtuig uzelf en kom genieten van al het heerlijks uit de keuken en de wijnkelder van de Stadstuin!

Inzetbeeld

23 jaar passie voor lekker eten en drinken in een gastvrije ambiance

Restaurant De Stadstuin 1997-2019. In de eerste plaats te danken aan het team en leveranciers maar bovenal het vertrouwen van al onze gasten die wij in al die jaren mochten ontvangen. Mooie momenten die wij koesteren en ons iedere dag op nieuw de kracht en inspiratie geven om u te laten genieten van "De Stadstuin".

Inzetbeeld

Wij kennen alleen vers!

Dagelijks zijn wij op zoek naar de beste verse grondstoffen, soms van heel ver weg maar toch het liefst uit de eigen omgeving. Niets is fijner om te koken met eerlijke producten van gewaardeerde leveranciers.

Inzetbeeld

Ideaal voor gezelschappen

Een zakelijke bijeenkomst, uw huwelijk, een jubilaris. Of wat dacht u van een wijnproeverij in onze wijnkamer? In goed gezelschap leert u alles over wijn. Alles is mogelijk bij De Stadstuin! Wij maken graag voor u een offerte op maat.