Zoals ieder gerecht een unieke samenstelling kent, geldt dat ook voor ons team.

Medewerkers bediening en keuken fulltime en parttime.

Leerlingen bediening en keuken.

Afwashulpen.

U kunt ons bellen op telefoonnummer 076 5309636 of mailen adrie@restaurantdestadstuin.nl

Inzetbeeld

Patron - Cuisinier Adrie Crezee

Ruim 35 jaar geleden startte Adrie zijn culinaire loopbaan als kok.
Na een aantal functies bekleed te hebben in toprestaurants en hotels
was in 1997 de tijd daar om samen met ‘zijn’ Linda restaurant De Stadstuin te openen. Adrie is inmiddels uitgegroeid tot bekende restaurateur en wijnkenner. Maart 2014 openden zij hun nieuwe uitdaging "De Madeleine" gelegen naast hun restaurant, een winkel vol zoete verrassingen.

Inzetbeeld

Linda Crezee Patisserie De Madeleine

Het ‘zoete hart’ van Linda is duidelijk te herkennen in De Madeleine. Net als de gerechten zijn ook alle zoetigheden ‘home made’ en hebben ze een unieke signatuur. Ook in de Patisseriezaak waant u zich in heerlijke Franse sfeer die u zeker zult bekoren.

 

Inzetbeeld

Chef de Cuisine Jari Kooiman

Al op jonge leeftijd wist Jari dat hij chef wilde worden. Ervaring opgedaan in de beste restaurants zoals Hermitage* Sel Gris* en Parkheuvel** en geslaagd aan de Cas Spijkers Academie staat hij nu aan het roer van De Stadstuin. Zijn keuken mag als speels, elegant en creatief beschouwd worden. Alle gerechten hebben een fond!